SAÄžLIK DÃœNYASI

DEMiRCi 6. KEZ SEÇiLDi

Türk Eczacýlarý Birliði 8. Bölge Gaziantep Eczacý Odasýnda Olaðan Seçimli Kurul yapýldý.Tek liste ile girilen seçimlerde Gaziantep Eczacý Odasý Baþkaný M. Ýrfan Demirci, 6. kez seçilerek bir baþarýya imza attý.

61 Yýldan beri ayný þevk ve heyecan 

Genel kurul toplantýsýnda açýlýþ konuþmasýný yapan  Demirci “ Öncelikle yönetim kurulumuza,kurullarýmýzda özveri ile görev yapan tüm meslektaþlarýma teþekkür ederek sözlerime baþlamak istiyorum.Aramýzdan ayrýlan rahmetli olan meslektaþlarýmý anmak istiyorum.Kongremize hoþgeldiniz,1956 dan beri hizmet veren bir odadayýz,kongremiz 33 veya 36. Olabilir.Çünkü geçmiþ ile ilgili net bilgi yok.61 yýllýk bir kurumuz,gittikçe geliþen,büyüyen,kendini geliþtiren bir kurum.Hem bölgemizde hem TEB de önemli bir yerimiz kökleþmiþ bir yapýmýz mevcut. Bu kentte ve Türk Eczacýlarý Birliði içinde önemli bir yere sahip meslek odasýyýz”

Gaziantep ve Kilis ten Eczacý Milletvekillerimizle görüþtüm,sizlere çok selamlarý var,her tür konuda elimizden gelen desteði vermek istediklerini söylediler.

Hepimiz endiþeliyiz, karamsarýz,tedirginlik içindeyiz.Bu gün için karamsarýz, Gelecek günler için de ayný tedirginlikleri yaþýyoruz.Yalnýzca kendimiz ailemiz çocuklarýmýz iþimiz aþýmýz için deðil hemen yaný baþýmýzda Ortadoðu coðrafyasý içinde ayný þekilde endiþeli ve karamsarýz.

 Savaþlarýn,kavgalarýn, kanýn, gözyaþýnýn yoksulluðun,cahilliðin ötekileþtirmenin eksilmediði, barýþýn sevginin kardeþliðin bilimin hoþgörünün uzak bir yerde sanýldýðý bu topraklardaki ateþ artýk bizi de yakýyor,bize de yaklaþtý.

 Gaziantep Eczacý Odasý olarak yýllardan beri bu kürsülerden ýsýnem ölçerlerden, sýralý daðýtým sistemleri, ikinci Eczacýyý,yardýmcý eczacýyý, yapý kullaným belgesini hep önerdi. Bir noktaya taþýdýk,bu eleþtirileri yaparken Mutlaka ama mutlaka örgüt disiplini içinde olmamýz gerekiyor,örgütü birilerinin karþýsýnda yerden yere vurmayacaðýz.

SEÇÝME TEK LÝSTE GÝDÝLDÝ

Demirci “ örgütlenmenin öneminden bahsederek, “Yaþanan geliþmeler karþýsýnda örgütlü yapýmýzý güçlendireceðiz. Bu yüzden geliþmeler baskýlara karþý kendimizi geliþtireceðiz ve de güçlendireceðiz. Birincil olarak örgütlü yapýmýzý güçlendireceðiz. Bu örgütle var olduðumuzun bilincinde olacaðýz. Ýkinci olarak, meslek etiði, meslek ahlakýna deontolojik ilkeler konusunda çok duyarlý olacaðýz, kendimizi geliþtireceðiz,mutlaka kendimizi eðiteceðiz” dedi. “Yaþanan geliþmeler karþýsýnda örgütlü yapýmýzý güçlendireceðiz. Bu yüzden geliþmeler baskýlara karþý kendimizi geliþtireceðiz ve de güçlendireceðiz. Bu yüzden birincil olarak örgütlü yapýmýzý güçlendireceðiz. Bu örgütle var olduðumuzun bilincinde olacaðýz. Ýkinci olarak, meslek etiði, deontolojik ilkeler konusunda duyarlý olacaðýz. Üçüncü olarak kendimizi eðiteceðiz. Akademik yanýmýzý meslek içi eðitim programlarý ile güçlendireceðiz.  Son olarak da halk saðlýðýna bir saðlýk meslek mensubu olarak katkýlar koyacaðýz”

KONGREMÝZÝN MESLEÐÝMÝZE KATKILARI OLSUN

 Türk Eczacýlarý Birliði 8. Bölge Gaziantep Eczacý Odasý 2017 olaðan seçimli kurul toplantýsýnda açýlýþ konuþmasýný yapan Gaziantep Eczacý Odasý Baþkaný Ýrfan Demirci, “Gaziantep Eczacý Odasý 61 yýllýk geçmiþe sahip,  gittikçe geniþleyen, büyüyen, kendini geliþtiren bir kurum. Bu kentte ve Türk Eczacýlarý Birliði içinde önemli bir yere sahip meslek odasý.  

Bu kökleþmiþ yapýnýn uzun yolculuðunda emeði,   çabasý, katkýsý olanlarý bir kez daha anmak, onlara saygý, minnet bugün hayatta olmayanlara rahmet duygularýmýzý belirterek baþlamak istiyorum. Kongremizin baþarýlý, verimli, mesleðimize katkýlarý olmasýný diliyorum” sözlerine yer verdi.

 



Gaziantepli Ünlü Ýþadamý Ahmet Tatar Hayatýný Kaybetti

Elazýð depreminde ölü sayýsý 39’a yükseldi

TEMA Vakfý’nýn kurucusu ve Onursal Baþkaný Hayrettin Karaca yaþamýný yitirdi.

Kýþ Aylarýnda Cildiniz Ayrý Bir Özen Ýster

SAÐLIKTA ÞÝDDET DURDURULMALIDIR!

Sünnet Hakkýnda Merak Edilen Her Þey!

BU BESÝNLER GRÝP VE SOÐUK ALGINLIÐINA ÝYÝ GELÝYOR

KAPAK TAMÝRÝ KOLTUK ALTINDAN YAPILDI 2 HAFTADA SEFERLERE BAÞLADI

8 yýl ücretsiz kolej eðitimi için Darüþþafaka sýnavý 31 Mayýs’ta

KADINLIÐIN SONU DEÐÝL, SAÐLIKLI BÝR YAÞAMIN BAÞLANGICI: HÝSTEREKTOMÝ

2020'ye en çok sigara içilen 40'ýncý ülke olarak giren Türkiye'de hedef tütünsüz yaþam

Hasta yakýný saðlýk teknikerinin elmacýk kemiðini kýrdý!

Zengin dilenci yine ortaya çýktý! Þimdi de Gaziantep’te….

Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nde gerçekleþtirilen baþarýlý ameliyatla saðlýðýna kavuþtu.

Gaziantep'te Ebeveynlere Cihaz Desteði Verildi

HAMÝLELÝKTE DOÐRU SANILAN 10 YANLIÞ!

Kýþ aylarýnda uyuza dikkat!

Gaziantep'te trafik kazasý: 3 yaralý

MEDÝCAL PARK’TA DÜNYAYA GELEN PREMATÜRE BEBEKLER BULUÞTU

Organ Baðýþý ve Farkýndalýk

Prematüre bebeklerde BESLENME SORUNLARI

ANKA HASTANESÝ DESTEÐÝYLE NRP EÐÝTÝMÝ

LÝPOSAKÞIN UYGULAMASI ÝLE ÝNATÇI YAÐLARDAN KURTULUN

PREDÝYABET OKULU HÝZMETE AÇILDI

GAÜN Hastanesi’nde “Dünya Diyabet Günü” Etkinlikleri

BÜYÜKÞEHÝR HASTANESÝ 3 MÝLYON KÝÞÝYE SAÐLIK HÝZMETÝ VERDÝ

14 KASIM DÜNYA DÝYABET GÜNÜ

Kýz çocuklarý için HPV aþýsýnýn önemi

ANKA Hastanesinde Yeni Görevlendirme

ÖZEL MMT AMERÝKAN HASTANESÝ’NE YENÝ GENEL MÜDÜR

Gözlükevi, hizmete girdi.

SAÐLIÐINA KAVUÞTURDUÐU LÖSEMÝLÝ ÇOCUKLARLA YILLAR SONRA BULUÞTU...

HATEM’DE OBEZÝTE CERRAHÝSÝ ÝLE SAÐLIÐINA KAVUÞTU

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENÝ

ORGAN BAÐIÞINI ARTTIRMALIYIZ..!

DEVA ÖZEL AMBULANS SERVÝSÝ

Estetik Bölgede ÝMPLANTOLOJÝ

SANKO ÜNÝVERSÝTESÝ 2018 – 2019 AKADEMÝK YILI AÇILIÞ TÖRENÝ

MEDÝCAL PARK GAZÝANTEP HASTANESÝ’NÝN KALÝTESÝ TESCÝLLENDÝ

DÜNYA’DA 5.VAKA

İLETİŞİM

  SaÄŸlık Dünyası Dergisi
Gazimuhtarpaşa Bulvarı Efes İşmerkezi Kat 3 No 8 Şehitkamil/ Gaziantep
  SMS Message
  0536 233 91 01
  info@saglikilan.com