SAÄžLIK DÃœNYASI

Ketçi Müdad El Ele

Yeni hizmet anlayýþý ile gastronomi kenti Gaziantep’in yeni lezzet duraklarýndan biri olan Ketçi Restaurant, MÜDAD ile mümessillerle ortak hareket edecek..

Doðal ve farklý lezzetlerin sunulduðu bir restoran olan Ketçi’nin açýlýþýna Tarým Ýl Müdürü Mehmet Karayýlan, Þehitkamil Belediyesi Baþkan Yardýmcýsý Hayri Özkeçeci, Eczacýlar Odasý Baþkaný Ýrfan Deðirmenci, Mümesiller Dayanýþma Derneði (MÜDAD) Genel Baþkaný Atay Dumlu, MÜDAD Gaziantep Þube Baþkaný Emrah Diri ve kalabalýk bir davetli topluluðu katýldý. 

Davetliler açýlýþ kokteylinin ardýndan Ketçi’nin mutfaðýný ve þarküteri bölümünü gezerek, sunulan lezzetler hakkýnda bilgi aldý. Tarým Ýl Müdürü Mehmet Karayýlan da, açýlýþtan sonra mangal baþýna geçerek davetliler için kebap yaptý. Karayýlan, hijyenik bir ortamda, doðal ürünleri ile saðlýk ve lezzet sunan Ketçi Restoranýn hayýrlý olmasýný diledi. 

Ketçi Restaurant iþletmecilerinden Mehmet Ali Özgenç, Ketçi’yi diðer restaurantlardan ayýran en önemli özelliðin, bütün ürünlerin doðal ortamda kendi çiftliklerinde yetiþtirilmesi olduðunu söyledi. Özgenç, þöyle devam etti:“Gaziantep zengin bir mutfak kültürüne sahip. Gastronominin baþkentiyiz. Gaziantep’e gelen ve Gaziantep’te yaþayanlarý farklý lezzetlerle tanýþtýrmayý hedefleyen restoranýmýz, diðer restaurantlardan biraz farklýlýklar taþýyor. Öncelikle burada sunduðumuz gýdalarýn, lezzetlerin neredeyse tamamý kendi çiftliðimizde üretiliyor. Üretim aþamasýndan servis aþamasýna kadar tamamen kontrolümüzde gerçekleþiyor. Restoranýmýzda kuzu etinin yanýnda yine kendi çiftliðimizde yetiþen oðlaklarýn da etinden yapýlan yemekler sunuyoruz. Gaziantep’te her yerde yiyebileceðiniz kebap çeþitlerinin yanýnda, madalyon kebabý, yüzük kebabý ve oðlak büryaný da misafirlerimize sunuyoruz. 

Bizi diðer restaurantlardan ayýran bir özelliðimiz de, restoranýmýzýn içerisinde þarküteri bölümünün bulunmasýdýr. Burada, Ketçi’ye ait çiftlikte yetiþtirilen keçi sütü, keçi yoðurdu, inek yoðurdu, keçi peyniri, reçel, cevizli üzüm sucuðu, yumurta, tereyaðý, kaymak, zeytin ve et gibi ürünler doðal lezzet arayanlarý tarafýndan tercih ediliyor. 

Bunun yanýnda çiftliðimize ait peynirlerden yaptýðýmýz künefe ve yine yüzde yüz keçi sütünden ürettiðimiz dondurmayý da misafirlerimizin beðenisine sunuyoruz. Bizim için doðallýk, saðlýk, lezzet ve hijyen ön planda gelmektedir.”

 

Ketçi Müdad El Ele 

Ketçi’nin açýlýþýna Mümessiller Dayanýþma Derneði Genel Baþkaný Atay Dumlu ve Gaziantep Þube yöneticilerinin yanýnda çok sayýda týbbý mümessil de katýldý. Ýþletmeci Mehmet Ali Özgenç, Ketçi olarak MÜDAD’la iþbirliði içerisinde el ele hizmet vereceklerini sözlerine ekledi. 

 

Yahya Emrah DÝRÝ: Bugün Bir Milattýr, Her Zaman Var Olacaðýz

Türkiye Týbbi mümessiler derneði  Gaziantep þubesi 2 Ekim 2017 tarihinde açtýðý dernek lokali ile büyümeyi sürdürüyor.

Gaziantep’in tanýnmýþ mekanlarýndan Ketçi Restorantla  içiçe olup irtibat bürosu ve tüm mümessillere %20 indirimle çalýþacak bir hale getirildi.

MÜDAD Genel Baþkaný Atay dumlu ve Gaziantep il temsilcisi Yahya Emrah Diri’nin hazýr bulunduðu açýlýþa týbbi mümessililer yoðun ilgileriyle mesleklerine verdikleri deðeri bir kez daha gözler önüne serdi.Saðlýk sektöründe ayrýlmaz bir bacak olan Doktor ,Eczacý, Týbbi mümessil  Ve ilaç deposu bacaklarýnýn artýk saðlam zeminlerde olduðunu belirttiler.

Þehitkamil belediye baþkan yardýmcýsý Hayri Özkeçeci, Eczacý odasý baþkaný Sayýn irfan Demirci, ilaç depolarýnýn deðerli yöneticileri açýlýþa katýlým göstererek kanýtladý.                  

Gaziantep’te önemli bir sivil toplum kuruluþu olan mümessiller derneði bundan sonraki yeni projeleriyle saðlýk sektöründe var olduklarýný ve bundan sonrada var olmaya daha güçlü bir þekilde devam edeceklerini belirttiler.Yaklaþýk 450 civarýnda Mümessil artýk Ketçi Restoranda buluþacak.        

Genel baþkan Atay Dumlu mümessil camiasýnýn saðlýk sektöründe sen ben yok biz varýz felsefesiyle her geçen gün Türk saðlýðýna ve týbbýna hizmet etmeye devam edeceklerini altýný kalýn harflerle çizerek açýkladý.       

Bundan sonraki dönemde de özellikle Gaziantep il temsilciliðinin Türkiye’ye örnek projeler yaparak mesleklerine katký saðlamalarýný rica etti.

Gaziantep il temsilcisi Emrah Diri bu anlamda tüm arkadaþlarýyla beraber saðlýk sektörü için legal olan her türlü oluþumun içinde olacaklarýný tüm arkadaþlarla beraber taþýn altýna ellerini koyacaklarýný ve bundan sonraki süreçte de yeni baþlayan tüm arkadaþlarým dernek oluþumuna hýzlý bir þekilde katýlým saðlamalarýný istedikleri istediðini belirterek bugün Gaziantep týbbi  mümessili için bir Milattýr. Biz her zaman vardýk ve her zamanda olacaðýz diyerek meslektaþlarýna olan güvenini belirtti.


Gaziantepli Ünlü Ýþadamý Ahmet Tatar Hayatýný Kaybetti

Elazýð depreminde ölü sayýsý 39’a yükseldi

TEMA Vakfý’nýn kurucusu ve Onursal Baþkaný Hayrettin Karaca yaþamýný yitirdi.

Kýþ Aylarýnda Cildiniz Ayrý Bir Özen Ýster

SAÐLIKTA ÞÝDDET DURDURULMALIDIR!

Sünnet Hakkýnda Merak Edilen Her Þey!

BU BESÝNLER GRÝP VE SOÐUK ALGINLIÐINA ÝYÝ GELÝYOR

KAPAK TAMÝRÝ KOLTUK ALTINDAN YAPILDI 2 HAFTADA SEFERLERE BAÞLADI

8 yýl ücretsiz kolej eðitimi için Darüþþafaka sýnavý 31 Mayýs’ta

KADINLIÐIN SONU DEÐÝL, SAÐLIKLI BÝR YAÞAMIN BAÞLANGICI: HÝSTEREKTOMÝ

2020'ye en çok sigara içilen 40'ýncý ülke olarak giren Türkiye'de hedef tütünsüz yaþam

Hasta yakýný saðlýk teknikerinin elmacýk kemiðini kýrdý!

Zengin dilenci yine ortaya çýktý! Þimdi de Gaziantep’te….

Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nde gerçekleþtirilen baþarýlý ameliyatla saðlýðýna kavuþtu.

Gaziantep'te Ebeveynlere Cihaz Desteði Verildi

HAMÝLELÝKTE DOÐRU SANILAN 10 YANLIÞ!

Kýþ aylarýnda uyuza dikkat!

Gaziantep'te trafik kazasý: 3 yaralý

MEDÝCAL PARK’TA DÜNYAYA GELEN PREMATÜRE BEBEKLER BULUÞTU

Organ Baðýþý ve Farkýndalýk

Prematüre bebeklerde BESLENME SORUNLARI

ANKA HASTANESÝ DESTEÐÝYLE NRP EÐÝTÝMÝ

LÝPOSAKÞIN UYGULAMASI ÝLE ÝNATÇI YAÐLARDAN KURTULUN

PREDÝYABET OKULU HÝZMETE AÇILDI

GAÜN Hastanesi’nde “Dünya Diyabet Günü” Etkinlikleri

BÜYÜKÞEHÝR HASTANESÝ 3 MÝLYON KÝÞÝYE SAÐLIK HÝZMETÝ VERDÝ

14 KASIM DÜNYA DÝYABET GÜNÜ

Kýz çocuklarý için HPV aþýsýnýn önemi

ANKA Hastanesinde Yeni Görevlendirme

ÖZEL MMT AMERÝKAN HASTANESÝ’NE YENÝ GENEL MÜDÜR

Gözlükevi, hizmete girdi.

SAÐLIÐINA KAVUÞTURDUÐU LÖSEMÝLÝ ÇOCUKLARLA YILLAR SONRA BULUÞTU...

HATEM’DE OBEZÝTE CERRAHÝSÝ ÝLE SAÐLIÐINA KAVUÞTU

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENÝ

ORGAN BAÐIÞINI ARTTIRMALIYIZ..!

DEVA ÖZEL AMBULANS SERVÝSÝ

Estetik Bölgede ÝMPLANTOLOJÝ

SANKO ÜNÝVERSÝTESÝ 2018 – 2019 AKADEMÝK YILI AÇILIÞ TÖRENÝ

MEDÝCAL PARK GAZÝANTEP HASTANESÝ’NÝN KALÝTESÝ TESCÝLLENDÝ

DÜNYA’DA 5.VAKA

İLETİŞİM

  SaÄŸlık Dünyası Dergisi
Gazimuhtarpaşa Bulvarı Efes İşmerkezi Kat 3 No 8 Şehitkamil/ Gaziantep
  SMS Message
  0536 233 91 01
  info@saglikilan.com