SAÄžLIK DÃœNYASI

Sýrakaya Aday adaylýðýný açýkladý yer yerinden oynadý

25. 26. Dönem MHP Gaziantep Milletvekili Adayý Gazeteci Mezine Sýrakaya Gaziantep MHP Ýl Baþkan Yardýmcýlýðý görevinden istifa ederek partisinden yeniden 27. Dönem Milletvekili Aday Aday oldu.

Sýrakaya MHP Gaziantep Ýl Binasý toplantý salonunda yaptýðý basýn açýklamasýna çok sayýda kadýnýn katýlmasý gözlerden kaçmadý. Farklý partilerden yaklaþýk 50 kadýna MHP rozeti takan Sýrakaya, “Ben kadýn, erkek, çocuk, bu millete hizmet etmek için yola çýktým” dedi.

Sýrakaya’nýn  “6317 Þehidi olan Gaziantep’in renkleri kýrmýzý-siyah giyerek basýn toplantýmý yapmayý uygun buldum. Çünkü Gaziantep kendisiyle her zaman gurur duyan bir þehir. Ankara’da Ülkücü Þehitler ve Taþmedreseliler Kýzýlcahamam Anýtýný ziyaret ettim. Gördüm ki her taþýn üstünde en az beþ  Gaziantepli taþmedreseli agabeyimizin adýný gördüm ve göz yaþlarýma hakim olamadým. Bu kadim þehir vataný, milleti, bayraðý için her zaman canýndan vazgeçmiþ. Sizinle guru duyuyorum” ifadeleri katýlýmcýlar tarafýndan ayakta alkýþlandý.

Sýrakaya’nýn basýn açýklamasý þöyle;

“Deðerli basýn mensuplarý, kýymetli baþkanlarým, yöneticilerim ve dava arkadaþlarým;

Deðerli Gaziantepliler, Gaziantep’in bütün renklerini sevgiyle kucaklýyorum. Hoþgeldiniz.

 Bir yýldýr yürütmekte olduðum Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Ýl Baþkan yardýmcýlýðý ve yönetim kurulu üyeliðimden, 27. Dönem Milletvekili aday adaylýðý için 24 Nisan 2018 tarihinde istifa ettim.  

MHP Genel Merkezimize, ülkeme hizmet etmek için aday adaylýðý baþvurumu yaptým. Sayýn liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin hayýr duasýný alarak çýkmýþ olduðum bu yolda yanýmda olan, davamýzýn neferleri deðerli dostlarýma, yaklaþýk 5 yýl birlikte çalýþmaktan onur duyduðum eski Ýl baþkaným Dr. Muhittin Taþdoðan ve yönetimdeki arkadaþlarýma çok teþekkür ederim. Yeni Ýl baþkaným Muzaffer Çelik ve yönetimine çalýþmalarýnda baþarýlar diliyorum. Gaziantep MHP Ýl Ýlçe teþkilatlarýnda geçmiþte görev yapan baþkanlarýmýzý ve yöneticilerimizi buradan sevgiyle selamlýyorum.  

Ben deðil biz anlayýþý ile Milliyetçi Hareket Partisi’nden 27. Dönem Gaziantep Milletvekili aday adaylýðý müracaatý yapan tüm ülküdaþlarýma, yol arkadaþlarýma çýktýklarý bu kutlu yolda baþarýlar dilerim.

25. 26 Dönem Gaziantep Milletvekili adaylýðý nasip eden yüce rabbim 27. Dönemde de inþallah ülkemize hizmet için çýktýðýmýz bu yolda kýsmetse bize en güzel yolu gösterecektir. Biz ülkücüler ülkü ocaklarýnda hizmet yarýþý için yola çýkan kardeþlerimizle birlikte ayný saflarda menfaatsiz, ayný amaca hizmet için yürümeyi öðrendik. Bundan sonrada bu birliktelik her alanda ve her safhada devam edecektir.

Türk Milleti zorlu bir yolun yolcusudur. Bu yol Türk ve Türkiye düþmanlarýnýn karþýsýnda, Türkiye’yi en ileriye taþýyacak güçlü bir milletin yeniden diriliþinin yoludur. Bizler hileli siyasete, hileli sermayeye, hileli yönetime, haksýzlýklara ve istismara göz yummayýz. Türkiye, tarihsel çýkarlarý neyi gerektiriyorsa onu yapmalý ve uygulamalýdýr.

Biz, Baþbuðumun bize býraktýðý, Milli devlet ve Milli demokrasi ilkesinden yola çýkarak,  Türk milletinin bütün fertlerini ayný derecede sevmeyi öðrendik, söz konusu devletse milletse ölmeyi öðrendik, Türk Milletinin özgürlüðü egemenliði ve baðýmsýzlýðý için yaþamayý öðrendik. Mücadelemiz hiçbir zaman siyasi kazanç, koltuk mücadelesi olmadý. 

Çanakkale’de, Gaziantep’te, Ýzmir’de, Van’da Türkiye Cumhuriyeti için can veren atalarýmýzýn torunlarý, bugün vatan müdafaasý için Afrin’de þehit düþtü. 15 Temmuz meydanlarýnda þehit düþtü. Tamda bitti, öldü dedikleri anda 15 Temmuz’da yeniden dirilen Türk Milleti bir kez daha küllerinden doðmayý tüm dünyaya gösterdi. 

Biz çetin bir yola çýktýk. Kimi bu yolda siyasi vaatlere kandý, kimi bazý engellere takýldý, kimileri de þahsi menfaatlerinin kurbaný oldu. Biz çýktýðýmýz çetin yolda bizimle kalan yürekli, kuvvetli,  cesur, inanan, güvenen dava arkadaþlarýmýzla sonuna kadar liderimiz Devlet Bahçeli ile ne pahasýna olursa olsun yürüyemeye devam ettik ve bundan sonrada bu yoldan dönmeyeceðiz, vazgeçmeyeceðiz.

 Biz Türk Milliyetçileri zoru görünce kaçanlardan olmayacaðýz. Biz belimizdeki kamburdan kurtulup yolumuza devam edeceðiz. Fitne ve fesat ile Devlet yönetilemeyeceðini biliyoruz. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin bozduðu oyunlarýn oyuncularý ile hak yolunda mücadele edeceðiz.  

Millet olarak var olma mücadelesi verirken, beka sorunu yaþarken,  FETÖ’nün kurduðu tuzaklara düþmeyecek,  15 Temmuz gerçeðini unutmayacaðýz. 15 Temmuz gecesi ve sonrasýnda dimdik ayakta duran liderimiz, bu ülkenin ve devletin bekasý için üzerine düþeni yapmýþ, yapmaya da devam etmektedir.

Ýnancýmýz sonsuzdur. Milletimiz tarihin her çaðýnda tek diþi kalmýþ canavarlarla mücadele etmiþ ve zafere ulaþmýþtýr. Kurtuluþ savaþý ile baþlayan, Kuvay-ý Milliye hareketi ile devam eden süreçte Türk Milleti; 27 Mayýs 1960 darbesi, 12 Eylül 1980 darbesi,  28 Þubat, 15 Temmuz darbe giriþimi ile derin yaralar almýþ ancak her seferinde ayakta kalmayý baþarmýþtýr. Düþman oyun oynamaya, biz Türk Milliyetçileri de oynanan oyunlarý bir bir bozmaya devam edeceðiz.

Türk dünyasýnýn meþakkatli yolu uzundur. Bugün milletimizi bölmek ve ülkemizi yýkmak için birliðimizi bozmak için kollarý sývayan, salyalarýný akýtan düþman ile mücadelenin tek yolu milli birlik ve beraberliðimizi korumaktan geçmektedir. Aksi takdirde darmadaðýn olacaðýmýz aþikardýr. Türkiye Ortadoðu’nun anasý, Türk Dünyasýnýn babasý, Mazlumlarýn yuvasýdýr.  

Cumhurbaþkanlýðý Hükümet Sistemini tesis etmek için var gücümüzle çalýþacaðýz. Geçmiþte Türk Siyasi hayatýnýn önünü týkayan, her tür çekiþmeye son verecek ve ekonomik krizlerin önünü kesecek olan yeni Cumhurbaþkanlýðý Hükümet Sisteminin, Cumhur Ýttifakýnýn ortak adayý, Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan’ý destekleyeceðiz. Önceliði her zaman vatan ve millet olan Milliyetçi Hareket Partisi görüþü ne olursa olsun Türk Milletinin oylarýna taliptir. 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 24 Haziran Genel seçimlerinde yüce meclisimizde temsil sayýsýnýn artacaðýna, vatandaþlarýmýzýn Milliyetçi Hareket Partisine büyük bir teveccüh göstereceðine caný gönülden inanýyorum. 

Bizim aklýmýz abudik, gubudik iþlere yetmez, tek bildiðimiz Milletimizin iradesine saygýmýz, demokrasiye olan inancýmýzdýr.

Siyaset karaborsa olmamalýdýr.

Liderimiz Sayýn Devlet Bahçeli’nin þu ifadelerini hatýrlatmak isterim;

Emperyalizmin sýnýrlarýmýza demirlediði, ülkemizle ilgili kirli senaryo ve karanlýk planlamalar yaptýðý bir dönemde, 24 Haziran’da milletimiz bekasýna, beraberliðine, bereket ve kaderine sahip çýkacaktýr.

Tuzaklar nafiledir.

Oyunlar boþunadýr.

Türklüðü eritmek, Türkiye’yi emmek için seferber olmuþ iç ve dýþ mihraklara karþý Cumhur Ýttifaký milli iradeyle birleþip mukaddes ve muazzez bir mücadele þuuruyla hesaplarý alt üst edecek, muhasým ve müstevli odaklarý bir kez daha yenilgiye uðratacaktýr.

Cumhur Ýttifaký þaþmaz ve þaibesiz irademizdir.

Baþta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaþlarýný, Baþbuðum Alparslan Türkeþ’i ve silah arkadaþlarýný, Tüm þehitlerimizi rahmetle anýyor, gazilerimizi sevgi ve saygýyla kucaklýyorum.”

“NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE”


Gaziantepli Ünlü Ýþadamý Ahmet Tatar Hayatýný Kaybetti

Elazýð depreminde ölü sayýsý 39’a yükseldi

TEMA Vakfý’nýn kurucusu ve Onursal Baþkaný Hayrettin Karaca yaþamýný yitirdi.

Kýþ Aylarýnda Cildiniz Ayrý Bir Özen Ýster

SAÐLIKTA ÞÝDDET DURDURULMALIDIR!

Sünnet Hakkýnda Merak Edilen Her Þey!

BU BESÝNLER GRÝP VE SOÐUK ALGINLIÐINA ÝYÝ GELÝYOR

KAPAK TAMÝRÝ KOLTUK ALTINDAN YAPILDI 2 HAFTADA SEFERLERE BAÞLADI

8 yýl ücretsiz kolej eðitimi için Darüþþafaka sýnavý 31 Mayýs’ta

KADINLIÐIN SONU DEÐÝL, SAÐLIKLI BÝR YAÞAMIN BAÞLANGICI: HÝSTEREKTOMÝ

2020'ye en çok sigara içilen 40'ýncý ülke olarak giren Türkiye'de hedef tütünsüz yaþam

Hasta yakýný saðlýk teknikerinin elmacýk kemiðini kýrdý!

Zengin dilenci yine ortaya çýktý! Þimdi de Gaziantep’te….

Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nde gerçekleþtirilen baþarýlý ameliyatla saðlýðýna kavuþtu.

Gaziantep'te Ebeveynlere Cihaz Desteði Verildi

HAMÝLELÝKTE DOÐRU SANILAN 10 YANLIÞ!

Kýþ aylarýnda uyuza dikkat!

Gaziantep'te trafik kazasý: 3 yaralý

MEDÝCAL PARK’TA DÜNYAYA GELEN PREMATÜRE BEBEKLER BULUÞTU

Organ Baðýþý ve Farkýndalýk

Prematüre bebeklerde BESLENME SORUNLARI

ANKA HASTANESÝ DESTEÐÝYLE NRP EÐÝTÝMÝ

LÝPOSAKÞIN UYGULAMASI ÝLE ÝNATÇI YAÐLARDAN KURTULUN

PREDÝYABET OKULU HÝZMETE AÇILDI

GAÜN Hastanesi’nde “Dünya Diyabet Günü” Etkinlikleri

BÜYÜKÞEHÝR HASTANESÝ 3 MÝLYON KÝÞÝYE SAÐLIK HÝZMETÝ VERDÝ

14 KASIM DÜNYA DÝYABET GÜNÜ

Kýz çocuklarý için HPV aþýsýnýn önemi

ANKA Hastanesinde Yeni Görevlendirme

ÖZEL MMT AMERÝKAN HASTANESÝ’NE YENÝ GENEL MÜDÜR

Gözlükevi, hizmete girdi.

SAÐLIÐINA KAVUÞTURDUÐU LÖSEMÝLÝ ÇOCUKLARLA YILLAR SONRA BULUÞTU...

HATEM’DE OBEZÝTE CERRAHÝSÝ ÝLE SAÐLIÐINA KAVUÞTU

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENÝ

ORGAN BAÐIÞINI ARTTIRMALIYIZ..!

DEVA ÖZEL AMBULANS SERVÝSÝ

Estetik Bölgede ÝMPLANTOLOJÝ

SANKO ÜNÝVERSÝTESÝ 2018 – 2019 AKADEMÝK YILI AÇILIÞ TÖRENÝ

MEDÝCAL PARK GAZÝANTEP HASTANESÝ’NÝN KALÝTESÝ TESCÝLLENDÝ

DÜNYA’DA 5.VAKA

İLETİŞİM

  SaÄŸlık Dünyası Dergisi
Gazimuhtarpaşa Bulvarı Efes İşmerkezi Kat 3 No 8 Şehitkamil/ Gaziantep
  SMS Message
  0536 233 91 01
  info@saglikilan.com