SAÄžLIK DÃœNYASI

Berat Geyik, MHP'den aday adaylýðýný açýkladý

Gaziantep'te ülkücü camiada çeþitli görevlerde bulunan ve son olarak MHP Ýl Baþkan yardýmcýlýðý yapan Makina Mühendisi Berat Geyik, Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili aday adaylýðýný açýkladý.

MHP Gaziantep il binasýnda düzenlediði adaylýk açýklamasýnda konuþan Berat Geyik, projelerini ve neden aday adayý olduðunu anlattý. Partililerin yoðun katýlýmýyla gerçekleþen adaylýk açýklamasýnda konuþan Geyik, þunlarý söyledi:

Bu gün burada Milliyetçi Hareket Partisi’nden 27. Dönem Milletvekili Aday Adaylýðýma iliþkin Basýn Açýklamasý yapmak üzere bir araya gelmiþ bulunuyoruz.

Bu itibarla bu imkâný bana saðlayan baþta Ýl Teþkilatýmýz olmak üzere bütün teþkilatlarýmýza teþekkür ediyorum.

Benim için son derece anlamlý olan bu günde MHP ve Ülkücü Hareket’in kurucusu Baþbuðumuz Alparslan Türkeþ baþta olmak üzere bütün ülkü þehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Beka mücadelesi verdiðimiz günümüzde Hareketimizin lideri Sayýn Genel Baþkanýmýz Dr. Devlet Bahçeli beye ve partimize, Cumhur ittifakýnda ve ülkenin bekasýnda üstün baþarýlar diliyorum.

24 Haziran Seçimleri, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kritik seçimlerinden biri olarak kayýtlara geçecektir.

24 Haziran Seçimleri, milletvekilliði ve cumhurbaþkaný seçiminin çok ötesinde Ortadoðu’da yaþanan geliþmelerde ülkemizin alacaðý rol, ülkemiz ve milletimiz üzerinde oynanan oyunlarýn bozulmasýnýn yaný sýra Türkiye’nin geleceði de oylanacaktýr.

Bugün burada Gaziantep’imiz ve ülkemize yönelik proje, hizmet ve vaatlerimize kýsmen yer verilecektir. Ancak aðýrlýklý olarak ülkemiz üzerinde oynanan oyunlardan bahsetmeye çalýþacaðým.

Bizler Þahinbey’in, Þehitkâmil’in torunlarý olarak Vataný Namus biliriz. Ve söz konusu vatansa gerisi teferruattýr düsturuyla yetiþmiþ ve hayatýmýzý bu doðrultuda þekillendirmiþ insanlarýz. Bu nedenle ülkemizin beka sorunu yaþadýðýný gördüðümüzde týpki 15 Temmuz hain darbe giriþiminde olduðu gibi elimizi deðil gövdemizi  atalarýmýz gibi taþýn altýna koymayý þeref biliriz.  

Bu doðrultuda hareket eden ve önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve ben diyen Türk Dünyasýnýn bilge lideri Sayýn Genel Baþkanýmýz Dr. Devlet Bahçeli bey özellikle 15 Temmuz hain darbe süreci sonrasý ülkemizin bekasý için önce hükümet etme sisteminin deðiþmesinde sonrada deðiþen hükümet sisteminin hayata geçirilmesi için Adalet ve Kalkýnma Partisi ile ittifak kurarak Cumhur ittifakýnýn oluþmasýný saðlamýþtýr. Bu ittifakla birlikte içerideki ve dýþarýdaki ülkemiz düþmanlarýnýn heveslerini boþa çýkarýlmýþtýr.

Yukarýda da bahsettiðim gibi 24 Haziran seçimleri Cumhurbaþkaný ve Milletvekilliði seçimlerinin çok üzerinde öneme sahiptir. Bu nedenle Doðu-Batý, Kuzey-Güney ayrýmý gözetmeden Türkiye’nin tamamýný kucaklayýp týpký Çanakkale destanýnda olduðu gibi bir destan yazma zorunluluðumuz vardýr. Bizler bu þuurla hareket edip liderimizin iþaret buyurduðu gibi Cumhurbaþkanlýðýnda Cumhur ittifakýnýn adayý Sayýn Recep Tayyip Erdoðan beyi Cumhurbaþkaný seçip meclis de de Milliyetçi Hareket partisini hem siyasal hem de sayýsal olarak daha güçlü hale getirmek için gece gündüz demeden, býkmadan, yorulmadan çalýþacaðýz, çalýþacaðýz, çalýþacaðýz.

Ve Allah’ýn izniyle sizlerin de desteðiyle baþaracaðýz.

Gün; Türkiye sevdalýlarýnýn, Türk Milliyetçilerinin ve Vatanseverlerin velhasýl ülkemizi seven herkesin elini taþýn altýna koyma ve harekete geçme günüdür.

Gün; ülkesini, milletini, kitabýný, bayraðýný seven herkesin bende varým diyerek elindeki bütün imkânlarý seferber etme günüdür.

Gün; yedi düvele meydan okuma günüdür.

Gün; ülkem için ben de varým diyenlerin birlik olma günüdür.

Gün Türk Ýslam Ülküsü ’nün mimarý Seyyit Ahmet Arvasi’nin, MHP ve Ülkücü Hareket ile özdeþleþen þiirine kulak verme günüdür.

“Bu dava özüdür Ýslamiyet’in

Bu dava ümidi mazlum milletin,

Bu dava her þeyden, her þeyden çetin,

Bu yolda dert, hüzün, gurbet bizimdir.”

 

Birazda kendimden ve ilimiz için projelerimizden bahsederek sözlerimi tamamlamak istiyorum.

1979 doðumlu evli ve üç çocuk babasýyým. Ýlk, Ortaokul ve lise eðitimimi Gaziantep’te, üniversite eðitimimi ise Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Makine Mühendisliði alanýnda tamamladým. Üniversite eðitimim sonrasý ilimizde kendi iþletmemizi kurarak endüstriyel alanda çalýþmalarýmýza baþladýk ve devam etmekteyiz.

Ülkücü Milliyetçi hareketin içerisinde bir nefer olarak her kademede görev alan bir kardeþinizim, lise yýllarýmdan itibaren Ülkü Ocaklarýmýzýn Lise teþkilat baþkanlýðý, Üniversite teþkilat baþkanlýðý ve son olarak da Gaziantep MHP Ýl baþkan yardýmcýlýðý görevlerinde bulundum.

Ülkemizin içerisinde bulunduðu yerel ve küresel sýkýntýlara dur diyecek, mensubu olmaktan onur ve gurur duyduðum Milliyetçi Hareket Partimizin ve bilge liderimiz Sayýn Dr. Devlet BAHÇELÝ beyin emrinde Milliyetçi Hareket Partimizin Meclisteki siyasi kadrosunda yer alabilmek ve baþta endüstriyel tesisler ve organize sanayii alanýnda ki bilgi ve tecrübelerimi aktarabilmek ve Ülkeme Türkiye Büyük Millet Meclisinde hizmet etmek için aday adayý oldum.

Talip olduðum görevin sorumluluðunun farkýndayým. Aidiyet duygularýmla Milliyetçi Hareket partisinin mensuplarýnýn, tüm Gaziantepli hemþerilerimin takdirlerine ve Yüce Yaradan’ýn rýzasýna mazhar olmak istiyorum. Tüm çaba ve gayretlerim; memleketimizin, çocuklarýmýzýn geleceði ve güçlü Türkiye için olacaktýr.

Bildiðiniz gibi Ýlimizde Sanayii, Turizm, Hayvancýlýk ve Tarým faaliyetleri yoðun olarak gerçekleþmektedir. Belirtilen bu alanlarda, alanlarýnda uzman ülkemizin ve ilimizin farklý üniversitelerinde görev yapmakta olan yaklaþýk 15 akademisyen (Profesör, Doçent ve Dr. Öðretim Üyesi) ve sektör temsilcilerinden oluþan; Gaziantep ili Sanayi Proje Ekibi, Turizm Proje Ekibi, Alternatif Tarýmýnýn Geliþtirilmesi Proje Ekibi, Hayvancýlýðýn Geliþtirilmesi Proje Ekiplerinin oluþturulmasý için görüþmeler saðlanmýþtýr.

Bu proje ekipleri alanlarý ile ilgili bölgemiz þartlarý da dikkate alýnarak proje çalýþmalarýnýn ön hazýrlýklarýna baþlanmýþtýr. Ýlerleyen dönemlerde ilgili sivil toplum kuruluþlarý da bu proje ekiplerine dâhil edilerek bu proje ekipleri ilimizin geliþmesine projelerle daha kapsamlý bir þekilde destek olmaya devam edilecektir.

Projelerimizle ilgili ilerleyen tarihlerde konunun uzmanlarý ile birlikte siz deðerli basýn mensuplarý ve kýymetli hemþerilerimizi kapsamlý bir þekilde bilgilendireceðiz.

24 Haziran 2018 ‘de gerçekleþtirilecek olan Cumhurbaþkanlýðý ve 27. Dönem Milletvekilliði seçimlerinin ülkemize ve Partimize hayýrlara vesile olmasý dilerim.

Son olarak Ülkemizin içerisinden geçtiði bu kritik dönemde ülkemiz ve milletimiz için sorumluluk yüklenmek Milliyetçi Harekete gönül vermiþ her ülküdaþýmýzýn arzusudur. Milliyetçi Hareket Partimizden aday adayý olmak bile benim için þereftir. Son nefesime kadar hareketimin ve teþkilatýmýn emrinde olduðumu ifade ederek,

      Katýlýmlarýnýzdan ve ilginizden dolayý hepinize ayrý ayrý teþekkür ediyor, Milletvekili Aday Adayý olan bütün  arkadaþlarýma davamýz için yapacaklarý güzel hizmetler diliyorum.

Sað olun, var olun, Allah’a emanet olun.

NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE!     

 

Berat Geyik

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili Aday Adayý


Gaziantepli Ünlü Ýþadamý Ahmet Tatar Hayatýný Kaybetti

Elazýð depreminde ölü sayýsý 39’a yükseldi

TEMA Vakfý’nýn kurucusu ve Onursal Baþkaný Hayrettin Karaca yaþamýný yitirdi.

Kýþ Aylarýnda Cildiniz Ayrý Bir Özen Ýster

SAÐLIKTA ÞÝDDET DURDURULMALIDIR!

Sünnet Hakkýnda Merak Edilen Her Þey!

BU BESÝNLER GRÝP VE SOÐUK ALGINLIÐINA ÝYÝ GELÝYOR

KAPAK TAMÝRÝ KOLTUK ALTINDAN YAPILDI 2 HAFTADA SEFERLERE BAÞLADI

8 yýl ücretsiz kolej eðitimi için Darüþþafaka sýnavý 31 Mayýs’ta

KADINLIÐIN SONU DEÐÝL, SAÐLIKLI BÝR YAÞAMIN BAÞLANGICI: HÝSTEREKTOMÝ

2020'ye en çok sigara içilen 40'ýncý ülke olarak giren Türkiye'de hedef tütünsüz yaþam

Hasta yakýný saðlýk teknikerinin elmacýk kemiðini kýrdý!

Zengin dilenci yine ortaya çýktý! Þimdi de Gaziantep’te….

Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nde gerçekleþtirilen baþarýlý ameliyatla saðlýðýna kavuþtu.

Gaziantep'te Ebeveynlere Cihaz Desteði Verildi

HAMÝLELÝKTE DOÐRU SANILAN 10 YANLIÞ!

Kýþ aylarýnda uyuza dikkat!

Gaziantep'te trafik kazasý: 3 yaralý

MEDÝCAL PARK’TA DÜNYAYA GELEN PREMATÜRE BEBEKLER BULUÞTU

Organ Baðýþý ve Farkýndalýk

Prematüre bebeklerde BESLENME SORUNLARI

ANKA HASTANESÝ DESTEÐÝYLE NRP EÐÝTÝMÝ

LÝPOSAKÞIN UYGULAMASI ÝLE ÝNATÇI YAÐLARDAN KURTULUN

PREDÝYABET OKULU HÝZMETE AÇILDI

GAÜN Hastanesi’nde “Dünya Diyabet Günü” Etkinlikleri

BÜYÜKÞEHÝR HASTANESÝ 3 MÝLYON KÝÞÝYE SAÐLIK HÝZMETÝ VERDÝ

14 KASIM DÜNYA DÝYABET GÜNÜ

Kýz çocuklarý için HPV aþýsýnýn önemi

ANKA Hastanesinde Yeni Görevlendirme

ÖZEL MMT AMERÝKAN HASTANESÝ’NE YENÝ GENEL MÜDÜR

Gözlükevi, hizmete girdi.

SAÐLIÐINA KAVUÞTURDUÐU LÖSEMÝLÝ ÇOCUKLARLA YILLAR SONRA BULUÞTU...

HATEM’DE OBEZÝTE CERRAHÝSÝ ÝLE SAÐLIÐINA KAVUÞTU

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENÝ

ORGAN BAÐIÞINI ARTTIRMALIYIZ..!

DEVA ÖZEL AMBULANS SERVÝSÝ

Estetik Bölgede ÝMPLANTOLOJÝ

SANKO ÜNÝVERSÝTESÝ 2018 – 2019 AKADEMÝK YILI AÇILIÞ TÖRENÝ

MEDÝCAL PARK GAZÝANTEP HASTANESÝ’NÝN KALÝTESÝ TESCÝLLENDÝ

DÜNYA’DA 5.VAKA

İLETİŞİM

  SaÄŸlık Dünyası Dergisi
Gazimuhtarpaşa Bulvarı Efes İşmerkezi Kat 3 No 8 Şehitkamil/ Gaziantep
  SMS Message
  0536 233 91 01
  info@saglikilan.com