SAÄžLIK DÃœNYASI

ÇOK ÇALIÞARAK ÜSTESÝNDEN GELECEÐÝZ

Saðlýksen Gaziantep Üniversitesi Þahinbey Arþ.ve Uyg.  Hastane þubesinin  geleneksel hale getirdiði  6. sýný düzenlediði, üyeler ve aileleri ile   birlikte 730 kiþinin katýldýðý  kahvaltý  programýný  Alleben Gölleti Marina Kongre ve Balo Salonunda  neþeli ve coþkulu bir ortamda gerçekleþtirildi. 

Saðlýk sen Gaün Hast.Þube  Baþkaný Cuma Kerkez;

Büyük bir aile olduklarýný,þube olarak iyi günde de kötü günde de üyelerimizin yanýnda olmaya çalýþtýklarýný, üyelerimize karþý herzaman samimi ve dürüst olduklarýný, saðlýk sene atýlan bir imzanýn sýradan olmadýðýný ifade  etti.

Birlik ve beraberliðimizi pekiþtirmek amacý  ile sosyal etkinliklere  önem vereren  üyelerimiz için geleneksel hale getirdiði Kahvaltý  organizasyonu, Sinema günleri, Halý  saha turnuvalarý  ve  geziler  düzenleyerek çalýþan  arkadaþlarýmýzýn  motivasyonunu  hep  üst düzeyde  tutmak  için  organizasyonlar  yaptýklarýný ve  yapmayada  allahýn izniyle  devam  edeceklerini belirtti.

Taleplerimiz arasýnda bulunan,kurumuzda ‘görevde yükselme ve unvan deðiþikliði  sýnavý’nýn  açýldýðýný bundan dolayý, bizleri dinleyen   desteklerini esirgemeyen baþta Sayýn Rektörümüz  Prof. Dr .Ali Gür, Rektör Yardýmcýmýz Sayýn Prof.Dr. Avni Gökalp ve  Baþhekimimiz  Doç. Dr. Suat Zengin’e teþekür etti.

 

Saðlýk sen Genel Baþkaný Metin Memiþ;

Saðlýk sen sendikamýzýn ülkemizde görev yapan saðlýk çalýþanlarý adýna saðlýk alanýnda her gün daha iyi ve kaliteli hizmet sunulabilmesi ve halkýmýza en iyi hizmet götürülmesi için çalýþan,tabanýnýn sesine kulak veren, milletimizin yanýnda olan milli ve manevi deðerlere sahip erdemliler hareketi dedi. 

Üniversite hastanelerinin sorunlarýný çok iyi bildiklerini,yapmýþ oluðumuz çalýþmalarla gerek maddi ve sosyal haklar konularýnda bir çok kazaným elde ettiklerini daha da iyi olmasý için çalýþ týklarýný belitti. 

Ayrýca eðitime önem veren lisans tamamlamayla yüz binlerce kiþiye katký sundklarýný,yýpranma payý ile tüm saðlýk çalýþanlarýnýn yaný sýra tüm idari personellerini kapsayacak þekilde çýkmasý için mücadele ettklerini söyledi.

Sosyal etkinliklere önem veren gaziantep üniversite hastanesi þubemizin, bu güzel ortam da bizleri bir araya getiren çok deðerli þube baþkaným cuma kerkez kardeþime ,yönetim kuruu üyelerine ,temsilcilerine ve emeði geçen tüm çalýþma arkdaþlarýna, Siz deðerli üyelerimize ,ailelerinize ve misafirlerimize  katýlýmýnýzdan dolayý teþekkürlerini ifade etti.

Kahvaltý programýna Saðlýk Sen Genel Baþkaný Sn. Metin Memiþ, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Sn.Prof.Dr.Ali Gür, Rektör Yardýmcýsý Sn.Prof.Dr. Avni Gökalp, Týp Fakültesi Dekaný Sn.Prof.Dr. Yusuf Zeki Çelen, Þahinbey Araþtýrma ve Uygulama Hastanesi Baþhekimi Sn. Doç.Dr.Suat Zengin, Memur Sen Ýl Baþkaný Sn. Ahmet Gök, Saðlýk sen Adýyaman Þube Baþkaný Sn. Yasin Barutçu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Saðlýk sen Kilis Þube Baþkaný Sn. Hüseyin Özcan ve yönetim kurulu üyeleri, B.B.P Milletvekili aday adayý Sn. Ýhsan Kaya, Ak parti Meclis Üyesi Sn. Sedat Kýlýnç, Toç Bir sen Baþkaný Sn. Rýfat Yaþar, Bayýndýr Memur sen Baþkaný Sn. Yahya Bilici, Büro Memursen Baþkaný Sn. Hanifi Borazan, Ulaþtýrma Memur sen Baþkaný Sn. Osman Metin, Birlik Haber sen Baþkaný Sn. Ýbrahim Halil Yorulmaz, Hastane  Baþ Müdürü Sn. Mustafa Kalkan ve Hastane Müdür Yardýmcýlarý Sn.Suat Uçan, Sn. Yýlmaz Çaycý ve Sn. Hasan Kýlýnç, Baþ Hemþire Sn. Ayþe Dilmen ve yardýmcýlarý, bir önceki dönem þube müdürlerimiz Sn. Mehmet Uzunaslan ve Sn. Necip Bilici, Eðitim Bir sen  Gaziantep Üniv. Temsilciliði  ve yönetim kurullarý katýlarak bizleri onurlandýrdý.

 

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ali Gür:

Milli birlik ve beraberlik içerisinde bir birimize kenetlenip  daha çok çalýþarak her þeyin üstesinden geleceðimizi, birlikteliði saðlamak amcýyla Saðlýk sen Gaziantep Üniversite hastane þubemizin, bu tür organisazyonlara önem verdiðini, yoðun programým olamasýna olmasýna raðmen kendisininde bu etkinliklere katýlmaktan  mutluluk duyduðunu ifade etti. 

Ayrýca  çalýþanlarýmýzýn yanýnda olduðunu  ve bizleri  bir  araya getiren Saðlýk sen  Gaziantep Üniversite Hastanesi þubesine  teþekkür etti.

Programýn sonuda Saðlýk sen’e yeni üye olan Hastane Müdür Yardýmcýsý Hasan Kýlýnç bey efendiye Saðlýk sen Genel Baþkan Metin Memiþ tarafýndan rozet takýldý. Gaziantep Valiliði Protokol Müdür’ü  Þair ve Yazar  Sn. Muammer Karadeniz  tarafýndan en son çýkan ‘kutsal taç’ adlý  romanýný imzalayarak  Saðlýk sen Genel Baþkaný  Sayýn Metin Memiþ’ e  takdim etti.


Gaziantepli Ünlü Ýþadamý Ahmet Tatar Hayatýný Kaybetti

Elazýð depreminde ölü sayýsý 39’a yükseldi

TEMA Vakfý’nýn kurucusu ve Onursal Baþkaný Hayrettin Karaca yaþamýný yitirdi.

Kýþ Aylarýnda Cildiniz Ayrý Bir Özen Ýster

SAÐLIKTA ÞÝDDET DURDURULMALIDIR!

Sünnet Hakkýnda Merak Edilen Her Þey!

BU BESÝNLER GRÝP VE SOÐUK ALGINLIÐINA ÝYÝ GELÝYOR

KAPAK TAMÝRÝ KOLTUK ALTINDAN YAPILDI 2 HAFTADA SEFERLERE BAÞLADI

8 yýl ücretsiz kolej eðitimi için Darüþþafaka sýnavý 31 Mayýs’ta

KADINLIÐIN SONU DEÐÝL, SAÐLIKLI BÝR YAÞAMIN BAÞLANGICI: HÝSTEREKTOMÝ

2020'ye en çok sigara içilen 40'ýncý ülke olarak giren Türkiye'de hedef tütünsüz yaþam

Hasta yakýný saðlýk teknikerinin elmacýk kemiðini kýrdý!

Zengin dilenci yine ortaya çýktý! Þimdi de Gaziantep’te….

Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nde gerçekleþtirilen baþarýlý ameliyatla saðlýðýna kavuþtu.

Gaziantep'te Ebeveynlere Cihaz Desteði Verildi

HAMÝLELÝKTE DOÐRU SANILAN 10 YANLIÞ!

Kýþ aylarýnda uyuza dikkat!

Gaziantep'te trafik kazasý: 3 yaralý

MEDÝCAL PARK’TA DÜNYAYA GELEN PREMATÜRE BEBEKLER BULUÞTU

Organ Baðýþý ve Farkýndalýk

Prematüre bebeklerde BESLENME SORUNLARI

ANKA HASTANESÝ DESTEÐÝYLE NRP EÐÝTÝMÝ

LÝPOSAKÞIN UYGULAMASI ÝLE ÝNATÇI YAÐLARDAN KURTULUN

PREDÝYABET OKULU HÝZMETE AÇILDI

GAÜN Hastanesi’nde “Dünya Diyabet Günü” Etkinlikleri

BÜYÜKÞEHÝR HASTANESÝ 3 MÝLYON KÝÞÝYE SAÐLIK HÝZMETÝ VERDÝ

14 KASIM DÜNYA DÝYABET GÜNÜ

Kýz çocuklarý için HPV aþýsýnýn önemi

ANKA Hastanesinde Yeni Görevlendirme

ÖZEL MMT AMERÝKAN HASTANESÝ’NE YENÝ GENEL MÜDÜR

Gözlükevi, hizmete girdi.

SAÐLIÐINA KAVUÞTURDUÐU LÖSEMÝLÝ ÇOCUKLARLA YILLAR SONRA BULUÞTU...

HATEM’DE OBEZÝTE CERRAHÝSÝ ÝLE SAÐLIÐINA KAVUÞTU

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENÝ

ORGAN BAÐIÞINI ARTTIRMALIYIZ..!

DEVA ÖZEL AMBULANS SERVÝSÝ

Estetik Bölgede ÝMPLANTOLOJÝ

SANKO ÜNÝVERSÝTESÝ 2018 – 2019 AKADEMÝK YILI AÇILIÞ TÖRENÝ

MEDÝCAL PARK GAZÝANTEP HASTANESÝ’NÝN KALÝTESÝ TESCÝLLENDÝ

DÜNYA’DA 5.VAKA

İLETİŞİM

  SaÄŸlık Dünyası Dergisi
Gazimuhtarpaşa Bulvarı Efes İşmerkezi Kat 3 No 8 Şehitkamil/ Gaziantep
  SMS Message
  0536 233 91 01
  info@saglikilan.com