SAÄžLIK DÃœNYASI

ADALET BAKANI GÜL'E ÇAÐRIDA BULUNDULAR...

Geçtiðimiz yýl Agustos ayýnda gerçekleþen cinayet hâlâ aydýnlatýlmadý. Gaziantep'te yaþayan Erdoðan ailesinden iki erkek kardeþ öldürülmüþ, yaralanan kýz kardeþ iki ay tedavi görmüþtü. Amcaoðullarý tarafýndan öldürülen iki kardeþ Abdullah Erdoðan ve Hüseyin Erdoðan'ýn katil zanlýsý olduðu iddia edilen Mustafa Erdoðan'ýn sahte kimlikle ticaret yaptýðý da iddialar arasýnda. Öldürülen kardeþlerinin katilinin yakalanmasý için Adalet Bakaný Abdulhamit Gül'e çaðrýda bulunan aðabey Hasan Erdoðan, "Dosyayý Þanlýurfa'da Bozova'ya baðlý Þanlýavþar Karakolu takip ediyor. Hasan Baþçavuþ ve Soner Baþçavuþ bize katilin sakal uzattýðýný hatta sahte isimle ticaret yaptýðýný bile söylemiþlerdi. Ama þimdi 'Ýzini kaybettik' diyorlar. Artýk bize de tehdit telefonlarý açýyor bu katil. Geçen gün bir köpeðin bacaklarý kesildi. Yaþanan bu vahþete karþý Adalet Bakanýmýz Abdulhamit Gül de seferber oldu ve çok geçmeden bunu yapan kiþi yakalandý ve tutuklandý. Benim kardeþlerimin o kadar mý deðeri yok?" dedi.  

 

ÝKÝ KÝÞÝYÝ ÖLDÜRÜP GÖVDE GÖSTERÝSÝ YAPMIÞ 

Kardeþleri öldürülen acýlý aðabey Hasan Erdoðan, Memohaber'e konuþtu. Kardeþleri Abdullah Erdoðan ile Hüseyin Erdoðan'ýn 6 Agustos 2017 yýlýnda Þanlýurfa'nýn Bozova'ya baðlý Gerdek Köyü'nde amcaoðullarý Mustafa Erdoðan tarafýndan öldürüldüðünü iddia eden Hasan Erdoðan, "Babamýzdan kalan mirasý daha önce bölmüþtük. Teyitleþtirmek için buluþmuþtuk. Ben ayrýldýktan 6 saat sonra kardeþlerim öldürüldü" dedi. Kardeþlerinin evin avlu kapýsýnda öldürüldü aný anlatan Erdoðan, "Evin avlusuna taþ attýlar. Bizimkiler de 'Ne oldu?' diye kapýya çýkýnca kalbinden vuruluyor. Hüseyin ona koþarken, onu da vuruyor. Arkasýndan ablam çýkýyor ve onu da vurdu. Kapýya çýkaný pompalý tüfekle vurdu. Ondan sonra avlunun duvarýna çýkýp, "Ben vurdum. Bu köyün horozu benim" diyerek gövde gösterisi yaptý. Yaralýlarýmýzý hastaneye götürürken birileri katili kaçýrdý. O günden beri yakalanamadý" diye konuþtu.

JANDARMANIN KAPIDAN KOVDUÐU ÝDDÝA EDÝLÝYOR

Cenaze iþlemleri ve taziye dolayýsýyla bir hafta sonra katili arama çalýþmalarýna baþladýklarýný kaydeden aðabey Erdoðan, "Katilin yakalanmasý için savcýya, Emniyet Müdürlüðüne, jandarmaya, valiliðe defalarca kez gittik. Þanlýurfa jandarmasý ve Emniyet Müdürlüðü 'Yakalanmasý an meselesi. Peþindeyiz' diyordu. Þimdi de 'Ýzini kaybettik, bulamýyoruz' diyor. Halbuki sahte kimlik aldýðýný ve ticarette bulunduðunu bize Þanlýurfa jandarmasý söyledi. Kimlerle görüþtüðünü, ne tür ticaret yaptýðýný biliyorlardý. Takiptelerdi. 'Neden yakalamýyorsunuz?' dediðimizde 'Anýný bekliyoruz. Þu an nerede olduðunu biliyoruz' diyorlardý" diyerek þöyle konuþtu; "Hatta 'Yakýn arkadaþý bizim istihbaratçýmýz', 'Ticaret yaptýðý insanlardan biri bizden' diyorlardý hatta ve hatta sakal býraktýðýna kadar biliyorlardý ama bayramdan sonra 'Ýzini kaybettik' dediler ve adeta bizi kapýdan kovdular."

TEHDÝT TELEFONLARI AÇIYOR ÖLÜM LÝSTESÝ ÇIKARIYOR

Katil zanlýsýnýn öldürdüklerinin haricinde daha da ölüm listesi çýkardýðýný ve sýk sýk telefonlarla tehdit savurduðunu belirten aðabey Erdoðan, "Halama önce eniþtesi aracýlýðýyla tehditler yapýlmýþ. 20-25 gün önce de bizzat telefonla arayýp tehdit etti. Gaziantep Savcýlýðýna bildirdik. Zaten öldürülen kardeþimin ailesi de Gaziantep'te yaþýyor. Halam Haným Kaplan, Mehmet Erdoðan ve beni de öldüreceðini söylüyor. Bizi öldürmeden teslim olmayacaðýný söylüyor. En son bayramdan bir hafta önce Þanlýurfa jandarmasýna gittim. Kapýdan içeri bir sokmadýlar beni. 'Ýzini kaybettik. Bulursak sizi ararýz' dedi komutan. Tehditler de aldýðýmýz halde katil yakalanamýyor. Bu iþte bir tuhaflýk var" dedi. 

DAÐA ÇIKAN ÇOCUKLARI ÝNDÝRÝP OKUL BÝRÝNCÝSÝ ÇIKARDI

Kardeþi Abdullah Erdoðan'ýn çok vatansever bir eðitimci olduðunu, gönüllü olarak Þýrnak'ta görev yaptýðýnýn altýný çizen aðabey Erdoðan, "Kardeþim Abdullah çok vatansever biriydi. Gaziantep'te görev yapmasýna raðmen gönüllü olarak Þýrnak'ta göreve gitti. 2 yýldýr orada Þýrnak Vali Aydýn Aslan okulunda müdür idi. Kendi öðrencilerinden 6'sý okula gelmemiþ bir gün. Israrla çocuklarý arayýnca ailelerden biri itiraf etmiþ ve 'Çocuklarýmýz daða gitti. Peþine düþme' demiþ. Kardeþim yýlmamýþ ve dað kadrosundan çocuklarý getirmiþ. Ve o çocuklardan ikisini okul birincisi çýkarttý" dedi.  

ADLÝ MERCÝLERDEN SONUÇ ALAMADIK

Kardeþi Hüseyin Erdoðan'ýn da henüz bir yýllýk evli olduðunu ve oðlunun doðduðu gün öldürüldüðünü ifade eden aðabey Erdoðan, "Benim kardeþlerimin caný deðersiz mi?" diyerek adalet aradýðýný söyledi. Geçtiðimiz günlerde Aksaray'da yaþanan ve bir köpeðin dört bacaðýnýn kesildiði vahþeti ve Adalet Bakanlýðý'nýn seferber oluþunu hatýrlatarak Adalet Bakaný Abdulhamit Gül'e de çaðrýda bulunan aðabey Erdoðan þöyle devam etti; "Geçen gün bir köpeðin bacaklarý kesildi. Yaþanan bu vahþete karþý Adalet Bakanýmýz Abdulhamit Gül de seferber oldu ve çok geçmeden bunu yapan kiþi yakalandý ve tutuklandý. Benim kardeþlerimin o kadar mý deðeri yok? Adam öldüren serbestçe dolaþabiliyor ve ticaret yapabiliyor diye bu olay çevrede herkesi cesaretlendirdi. Hatta bizi de teþvik ediyorlar. Ancak biz Allah'tan korkuyoruz. Biz yakalanýp cezasýný çekmesini istiyoruz. Adli mercilerden hiçbir sonuç alamadýk. Artýk biz acýmýzý unuttuk ve ailemizi korumanýn derdine düþtük. Adalet Bakanýmýz Gaziantepli. Buralarý çok iyi bilir. Buradaki insanlarýn nasýl kaçakçýlýk yaptýðýný ve nasýl sahte kimlik bulduklarýný biliyor olmalarý lazým." (Memohaber)



Gaziantepli Ünlü Ýþadamý Ahmet Tatar Hayatýný Kaybetti

Elazýð depreminde ölü sayýsý 39’a yükseldi

TEMA Vakfý’nýn kurucusu ve Onursal Baþkaný Hayrettin Karaca yaþamýný yitirdi.

Kýþ Aylarýnda Cildiniz Ayrý Bir Özen Ýster

SAÐLIKTA ÞÝDDET DURDURULMALIDIR!

Sünnet Hakkýnda Merak Edilen Her Þey!

BU BESÝNLER GRÝP VE SOÐUK ALGINLIÐINA ÝYÝ GELÝYOR

KAPAK TAMÝRÝ KOLTUK ALTINDAN YAPILDI 2 HAFTADA SEFERLERE BAÞLADI

8 yýl ücretsiz kolej eðitimi için Darüþþafaka sýnavý 31 Mayýs’ta

KADINLIÐIN SONU DEÐÝL, SAÐLIKLI BÝR YAÞAMIN BAÞLANGICI: HÝSTEREKTOMÝ

2020'ye en çok sigara içilen 40'ýncý ülke olarak giren Türkiye'de hedef tütünsüz yaþam

Hasta yakýný saðlýk teknikerinin elmacýk kemiðini kýrdý!

Zengin dilenci yine ortaya çýktý! Þimdi de Gaziantep’te….

Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nde gerçekleþtirilen baþarýlý ameliyatla saðlýðýna kavuþtu.

Gaziantep'te Ebeveynlere Cihaz Desteði Verildi

HAMÝLELÝKTE DOÐRU SANILAN 10 YANLIÞ!

Kýþ aylarýnda uyuza dikkat!

Gaziantep'te trafik kazasý: 3 yaralý

MEDÝCAL PARK’TA DÜNYAYA GELEN PREMATÜRE BEBEKLER BULUÞTU

Organ Baðýþý ve Farkýndalýk

Prematüre bebeklerde BESLENME SORUNLARI

ANKA HASTANESÝ DESTEÐÝYLE NRP EÐÝTÝMÝ

LÝPOSAKÞIN UYGULAMASI ÝLE ÝNATÇI YAÐLARDAN KURTULUN

PREDÝYABET OKULU HÝZMETE AÇILDI

GAÜN Hastanesi’nde “Dünya Diyabet Günü” Etkinlikleri

BÜYÜKÞEHÝR HASTANESÝ 3 MÝLYON KÝÞÝYE SAÐLIK HÝZMETÝ VERDÝ

14 KASIM DÜNYA DÝYABET GÜNÜ

Kýz çocuklarý için HPV aþýsýnýn önemi

ANKA Hastanesinde Yeni Görevlendirme

ÖZEL MMT AMERÝKAN HASTANESÝ’NE YENÝ GENEL MÜDÜR

Gözlükevi, hizmete girdi.

SAÐLIÐINA KAVUÞTURDUÐU LÖSEMÝLÝ ÇOCUKLARLA YILLAR SONRA BULUÞTU...

HATEM’DE OBEZÝTE CERRAHÝSÝ ÝLE SAÐLIÐINA KAVUÞTU

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENÝ

ORGAN BAÐIÞINI ARTTIRMALIYIZ..!

DEVA ÖZEL AMBULANS SERVÝSÝ

Estetik Bölgede ÝMPLANTOLOJÝ

SANKO ÜNÝVERSÝTESÝ 2018 – 2019 AKADEMÝK YILI AÇILIÞ TÖRENÝ

MEDÝCAL PARK GAZÝANTEP HASTANESÝ’NÝN KALÝTESÝ TESCÝLLENDÝ

DÜNYA’DA 5.VAKA

İLETİŞİM

  SaÄŸlık Dünyası Dergisi
Gazimuhtarpaşa Bulvarı Efes İşmerkezi Kat 3 No 8 Şehitkamil/ Gaziantep
  SMS Message
  0536 233 91 01
  info@saglikilan.com