SAÄžLIK DÃœNYASI

SAÐLIK-SEN GAÜN Ýkinci Dönem Kurum Ýdare Kurulu Toplantýsý

Gaziantep Üniversitesi Rektörlüðü ile Yetkili Sendika olan Saðlýk SEN Gaziantep Üniversite Hastanesi Þubesi 2018 Yýlý Ýkinci Dönem Kurum Ýdare Kurulu Toplantýsýný, Gaziantep Üniversitesi Rektörlüðü Toplantý Salonun da gerçekleþtirdi.

Toplantýya , Gaziantep Üniversitesi Rektörlüðü adýna Rektör Yardýmcýsý Prof. Dr. M. Avni GÖKALP ve Baþhekim Doç. Dr. Suat ZENGÝN, Çalýþanlar adýna ise yetkili sendika Saðlýk-Sen Þube Baþkaný Cuma KERKEZ ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ýþyeri Temsilcileri katýldý.

Saðlýk-Sen Gaziantep Üniversite Hastanesi Þube Baþkaný Cuma KERKEZ,Toplantýda yaptýðý konuþmada çalýþanlarýn sorunlarýný ve çözüm önerilerini dile getirdi.KERKEZ, Üniversitemiz bünyesinde personellere yönelik ‘Görevde Yükselme ve Unvan Deðiþikliði Sýnavlarý’nýn her yýl rutin bir þekilde yapýlmasýný, Sýnavlarýn ise ÖSYM tarafýndan yapýlmasýný istedi.

Rektör Yardýmcýsý Prof. Dr. M. Avni GÖKALP , Çalýþanlarýmýzý önemsiyoruz.Bu haklý talebi yerine getirmek için Sn. Rektörümüz Prof. Dr. Ali GÜR ile görüþeceðini.Rektörümüzün de bu konuda böyle bir çalýþma yaptýrdýðýný biliyorum.Geçen yýl yaptýk,önümüzdeki yýlda devam edeceðine inanýyorum dedi.

Saðlýk-Sen Gaziantep Üniversite Hastanesi Þube Baþkaný Cuma KERKEZ, Diþ Hekimliði Fakültesi Personellerine verilen Döner Sermaye Katký Payý ödemelerinin düzensiz ve çok düþük olduðunu ,acaba sabit bir kat sayýya baðlanmasý mümkün olur mu? Çalýþanlarýmýzýn da kendilerini ona göre hazýrlayacaklarýný belirtti.

Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardýmcýsý Prof. Dr. M. Avni GÖKALP, Diþ Hekimliði Fakültesindeki Akademik ve Ýdari Personellerinin çok yoðun çalýþmasýna raðmen hak ettikleri ücreti alamadýklarýný anacak SUT fiyatlarýnýn düþük olmasý, gelirlerinin az olmasý ve giderlerin fazla olmasýndan kaynaklanýyor. Buna raðmen imkanlar nispetinde en iyisini yapmaya çalýþýyoruz. Diþ Hekimliði Fakültesi Dekanýmýz Sn.Prof.Dr.Kamile ERCÝYAS .ile birlikte çalýþanlarýmýza ve hastalarýmýza en iyi hizmeti vermek için gayret ediyoruz.Gelirleri artýrma adýna çalýþmalarýn olduðunu,katký paylarýnýn da gelire göre daðýtýldýðýný söyledi.

Cuma KERKEZ, Þahinbey Arþ.ve Uyg.Hastanesinde çalýþan personellerimizin yararlanabileceði otoparklarýn yetersiz olmasý ve otoparkta kaza ve hýrsýzlýk olaylarý olduðunu söyledi.

Þahinbey Arþ.ve Uyg.Hastanesi Baþhekimi Doç.Dr.Suat ZENGÝN ,Çok katlý otopark projesi yapýldýðýný, ancak ekonomik koþullar ve piyasalar da fýrsatçýlar olduðundan proje ileri bir tarihe ertelendiðini, Ýnþaatý devam eden ek binamýz olan Çocuk Hastanesi inþaatýnýn çevresine personellerimiz için otopark çalýþmasý yapýlacaðýný, Poliklinik ön tarafýna bir düzenleme projesi yapýldýðýný ve otoparklarýn 24 saat kamera sitemi ile gözetleneceðini belirtti.

Saðlýk-Sen Gaziantep Üniversite Hastanesi Þube Baþkaný Cuma KERKEZ,Onkoloji hastanesinde hizmet vermekte olan Kemoterapi Ünitesini mesai saatleri ile ilgili düzenleme yapýlmasýný,Hastanemiz Personel Yemekhanesindeki yoðunluðu azaltmak için, Stajer ve intörn öðrencilerin fazla olmasý sebebiyle öðle yemek saatinde esneklik saðlanmasýÜniversitemiz bünyesinde ilköðretim okulu yapýlmasý,A.Ö.F.ve ÖSYM nin yapmýþ olduðu sýnavlarda hastane çalýþanlarýmýza görev verilmesi,Kreþ çalýþma saatlerinde esneklik saðlanmasý,Üniversitemiz tarafýndan TOKÝ iþbirliði ile yapýlmasý düþünülen çalýþanlarýmýza yönelik sosyal konut projelerinin ne durumda olduðu hakkýnda bilgilendirme yapýlmasý,

Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardýmcýsý Prof. Dr. M.Avni GÖKALP,Sendikanýn getirmiþ olduðu konularý yerinde bulduðunu, bireysel deðil toplumsal yaklaþtýklarý için kendilerine teþekkür ettiðni,Kreþ saatlerni ilgili Rektör Yardýmcýmýzla görüþeceðini, ilköðretim okulunun kendilerinin de çok istediðimi,Sosyal konut Projesini çok istedikleri kadar olmadýðýný,arsanýn yersiz olmasý,Ýlgili Belediyenin kat sayýsýnýn düþük vermesi, konut sayýsýnýn az olmasý ve ekonomik koþullar yüzünden beklediðini,Çalýþanlarýn sorunlarýnýn çözülmesini önemsediklerini belirterek, “Çalýþanlarýmýzýn mutlu olmasý verimliliði, hizmet kalitesini artýracaktýr. Bunun bilincindeyiz. Ancak, bu iyileþtirmeleri hastanemizin ekonomik imkanlarý çerçevesinde gerçekleþtirmemiz gerekiyor. . Bu konularý Sayýn Rektörümüzle de görüþerek yapýlmasý için çaba göstereceðiz” dedi.

Baþhekim Doç.Dr.Suat ZENGÝN ,Çalýþanlarýmýzla el ele vererek bir çok projeleri birlikte gerçekleþtirdik.Birlik beraberlik içerinde her þeyin üstesinden geleceðiz.ileride Hastanemizde 24 saat kreþ hizmeti vermek adýna çalýþma yapýyoruz.Gerekli katkýlarýnýz ve önerilerinizden dolayý hepinize Saðlýk-Sen Gaziantep Üniversite Hastanesi Þube Baþkaný Cuma KERKEZ,Sendikamýzýn yapmýþ olduðu talepleri yerinde deðerlendirerek, önemsediðinizi söyleyerek , çalýþanlarýmýza vermiþ olduðunuz deðeri bir kez daha göstermiþ olduðunuzu .Saðlýk SEN Gaziantep Üniversite Hastanesi Þube Baþkaný olarak Þahsým ve Yönetim Kurulu adýna baþta Rektörümüz Sn.Ali GÜR olmak üzere,tüm emeði geçen yöneticilerimize teþekkür eder,Çalýþanlarýmýzýn sesi ve SAÐLIK SEN’E atýlan bir imzanýn sýradan olmadýðýný belirterek Toplantýnýn kurumumuza ve ülkemize hayýrlar getirmesini dilediðini söyledi.


Gaziantepli Ünlü Ýþadamý Ahmet Tatar Hayatýný Kaybetti

Elazýð depreminde ölü sayýsý 39’a yükseldi

TEMA Vakfý’nýn kurucusu ve Onursal Baþkaný Hayrettin Karaca yaþamýný yitirdi.

Kýþ Aylarýnda Cildiniz Ayrý Bir Özen Ýster

SAÐLIKTA ÞÝDDET DURDURULMALIDIR!

Sünnet Hakkýnda Merak Edilen Her Þey!

BU BESÝNLER GRÝP VE SOÐUK ALGINLIÐINA ÝYÝ GELÝYOR

KAPAK TAMÝRÝ KOLTUK ALTINDAN YAPILDI 2 HAFTADA SEFERLERE BAÞLADI

8 yýl ücretsiz kolej eðitimi için Darüþþafaka sýnavý 31 Mayýs’ta

KADINLIÐIN SONU DEÐÝL, SAÐLIKLI BÝR YAÞAMIN BAÞLANGICI: HÝSTEREKTOMÝ

2020'ye en çok sigara içilen 40'ýncý ülke olarak giren Türkiye'de hedef tütünsüz yaþam

Hasta yakýný saðlýk teknikerinin elmacýk kemiðini kýrdý!

Zengin dilenci yine ortaya çýktý! Þimdi de Gaziantep’te….

Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nde gerçekleþtirilen baþarýlý ameliyatla saðlýðýna kavuþtu.

Gaziantep'te Ebeveynlere Cihaz Desteði Verildi

HAMÝLELÝKTE DOÐRU SANILAN 10 YANLIÞ!

Kýþ aylarýnda uyuza dikkat!

Gaziantep'te trafik kazasý: 3 yaralý

MEDÝCAL PARK’TA DÜNYAYA GELEN PREMATÜRE BEBEKLER BULUÞTU

Organ Baðýþý ve Farkýndalýk

Prematüre bebeklerde BESLENME SORUNLARI

ANKA HASTANESÝ DESTEÐÝYLE NRP EÐÝTÝMÝ

LÝPOSAKÞIN UYGULAMASI ÝLE ÝNATÇI YAÐLARDAN KURTULUN

PREDÝYABET OKULU HÝZMETE AÇILDI

GAÜN Hastanesi’nde “Dünya Diyabet Günü” Etkinlikleri

BÜYÜKÞEHÝR HASTANESÝ 3 MÝLYON KÝÞÝYE SAÐLIK HÝZMETÝ VERDÝ

14 KASIM DÜNYA DÝYABET GÜNÜ

Kýz çocuklarý için HPV aþýsýnýn önemi

ANKA Hastanesinde Yeni Görevlendirme

ÖZEL MMT AMERÝKAN HASTANESÝ’NE YENÝ GENEL MÜDÜR

Gözlükevi, hizmete girdi.

SAÐLIÐINA KAVUÞTURDUÐU LÖSEMÝLÝ ÇOCUKLARLA YILLAR SONRA BULUÞTU...

HATEM’DE OBEZÝTE CERRAHÝSÝ ÝLE SAÐLIÐINA KAVUÞTU

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENÝ

ORGAN BAÐIÞINI ARTTIRMALIYIZ..!

DEVA ÖZEL AMBULANS SERVÝSÝ

Estetik Bölgede ÝMPLANTOLOJÝ

SANKO ÜNÝVERSÝTESÝ 2018 – 2019 AKADEMÝK YILI AÇILIÞ TÖRENÝ

MEDÝCAL PARK GAZÝANTEP HASTANESÝ’NÝN KALÝTESÝ TESCÝLLENDÝ

DÜNYA’DA 5.VAKA

İLETİŞİM

  SaÄŸlık Dünyası Dergisi
Gazimuhtarpaşa Bulvarı Efes İşmerkezi Kat 3 No 8 Şehitkamil/ Gaziantep
  SMS Message
  0536 233 91 01
  info@saglikilan.com